Primjena digitalnih jelovnika u turizmu

Digitalni jelovnici nude širok raspon prednosti i novosti za turistički sektor. Pomoću enjoi QR jelovnika moći ćete gostima i posjetiteljima ponuditi pregled ponude svoje kuhinje, a istovremeno im omogućiti da ovu ponudu izravno naruče u sobama ili apartmanima.

Prednosti primjene digitalnih jelovnika u turizmu

Bez obzira bavite li se hotelijerstvom ili drugim granama turizma, digitalni jelovnici mogu vam pomoći u razvoju i poslovanju.

 • Turistički sektor koristi QR jelovnike

  Bolje iskustvo za goste

  Digitalni jelovnici prezentiraju vašu ponudu na interaktivan način, bez čekanja na slobodni jelovnik ili konobara.

 • Digitalni jelovnici higijenskija su alternativa tiskanim jelovnicima

  Visoki standardi higijene i čistoće

  Budući da digitalni jelovnici smanjuju fizički kontakt, vaši će gosti i zaposlenici uživati ​​u boljoj higijeni. Ne zaboravimo da su jelovnici najprljavija stvar na stolu. Na turističkim destinacijama, gdje je više rizičnih kontakata, potrebno je dodatno voditi računa o poboljšanju higijenskih standarda.

 • Višejezični digitalni jelovnici

  Višejezičnost digitalnih jelovnika

  Višejezičnost u tiskanim jelovnicima uvijek je problem. Odabirom digitalnog jelovnika uspješno ćete ga riješiti. Podržavamo više od 10 jezika na koje možete prevesti svoj sadržaj. Istovremeno, nudimo i automatizirani prijevod koji će automatski voditi brigu o svim prijevodima koji nedostaju.

 • Fleksibilni digitalni jelovnici koji omogućuju dnevnu i tjednu ponudu te istaknute specijalitete

  Prilagodite jelovnike svojim potrebama

  Enjoi digitalni jelovnici omogućuju vam unos dnevnih, tjednih i satnih ponuda. Možete navesti alergene, detalje, slike i sve ostale informacije. Slobodni ste izmijeniti redoslijed jelovnika i ponuda, istaknuti svoje specijalitete i još mnogo toga. Promjene se ažuriraju odmah.

 • Značajno uštedite pomoću enjoi digitalnih jelovnika

  Smanjite troškove poslovanja

  Odabirom digitalnih jelovnika štedite. Naime, tiskanje jelovnika i njihovo neprestano ažuriranje donosi vam visoke troškove, dok se troškovi tiskanja naljepnica i ostalih QR eksponata mjere u centima. Ne zaboravite – svaki put kada mijenjate tiskani jelovnik, morate ga ponovno tiskati, a uz digitalni jelovnik promjene su ažurirane odmah, bez muke.

 • Digitalni jelovnik rasterećuje osoblje i povećava učinkovitost zaposlenika

  Rasteretite osoblje

  Korištenjem QR jelovnika rasteretit ćete svoje osoblje, jer će gosti sami pronaći željenu ponudu, a mogu je i naručiti. Energija koju bi vaši konobari uložili u trčanje od stola do stola sada se može iskoristiti i usmjeriti u ugodnije iskustvo i osiguravanje kvalitete.


 • Upoznajte svoje goste

  Enjoi platforma nudi vam detaljan uvid u analitiku vaših gostiju, njihova mišljenja i navike. Korištenjem naših analitičkih alata moći ćete ponuditi bolju uslugu te osigurati lojalnost i zadovoljstvo svojih gostiju.

 • Enjoi jelovnici omogućuju vam remarketing prema gostima u restoranu i izvan njega

  Ostanite u kontaktu s gostima

  Goste koji pristanu primati obavijesti moći ćete u bilo kojem trenutku obavijestiti putem push notifikacija. Ovo će postati vaš glavni kanal komunikacije za informiranje kupaca o raznim promocijama, događajima i aktualnim ponudama.

Načini primjene u turizmu

Predstavljamo vam načine primjene digitalnih jelovnika u turizmu. Gdje god ima hrane i pića, tu smo i mi!

 • Digitalni jelovnici za hotele i turizam

  Hoteli i apartmani

  Prezentirajte ponudu restorana u sobama ili apartmanima. To će povećati vaš promet, a istovremeno ponuditi bolje korisničko iskustvo vašim gostima. Putem opcije enjoi narudžbe gostima možete ponuditi i izravno naručivanje hrane u njihovim sobama ili na drugim lokacijama.

 • QR kod za digitalni jelovnik

  Restorani u turističkim središtima

  Uz digitalne jelovnike prezentirajte ponudu na više jezika, istaknite specijalitete i upravljajte svojom dnevnom ili vremenski ograničenom ponudom u restoranima i kafićima bez nepotrebne glavobolje. Enjoi digitalni jelovnici pružaju bržu uslugu i bolje iskustvo za goste.

  Više o prednostima za restorane

 • Digitalni jelovnici za toplice

  Toplice, bazeni i lječilišta

  Predstavite posjetiteljima ponudu hrane i pića kako biste povećali promet.

 • Zračne luke digitalni jelovnik

  Zračne luke i logistički punktovi

  Primjena digitalnih jelovnika na logističkim punktovima izuzetno je opsežna i korisna. Omogućuje, naime, brz pristup ponudi lokala unutar kompleksa, a ujedno i izravno naručivanje željene ponude.

 • Primjena QR jelovnika na skijalištima

  Skijališta

  Gostima skijališta ponudite topli čaj i izvrsnu hranu, a mi ćemo im pružiti izuzetno korisničko iskustvo!

Besplatno započnite s korištenjem digitalnih jelovnika!

Isprobajte enjoi QR izbornike i dobijte 1 mjesec MAXI pretplate potpuno besplatno; počnite naručivati ​​već danas i unaprijedite svoje poslovanje.