QR jelovnik za događaje, priredbe i koncerte!

Digitalni jelovnici omogućuju lakšu i bolju prezentaciju ponude hrane i pića na svim vrstama događaja. Budući da događaji privlače veliki broj ljudi, digitalni jelovnik omogućuje predstavljanje vaše kompletne ponude bez gužve i čekanja. Osim izvrsne prezentacije ponude koja će povećati vašu prodaju, putem aplikacije možete omogućiti naručivanje i plaćanje, što će dodatno poboljšati tijek događaja i rasteretiti osoblje.

Upoznajte prednosti e-jelovnika na događajima

Bez obzira na veličinu ili vrstu događaja, digitalni jelovnici poboljšat će učinkovitost prodaje i prezentacije hrane i pića.

 • QR jelovnik za događaje i festivale

  Bolja pristupačnost ponude

  Digitalni jelovnici predstavljaju vašu ponudu na interaktivan način, bez čekanja na slobodan jelovnik ili konobara. QR kod možete prikazati kao naljepnicu na stolovima, kao poster ili na bilo koji drugi način.

 • Digitalni jelovnici higijenskija su alternativa tiskanim jelovnicima

  Visoki standardi higijene i čistoće

  Zbog broja gostiju na događanjima, osiguravanje higijene prioritet je broj jedan. QR jelovnicima osigurat ćete nižu razinu rizičnih kontakata između gostiju te gostiju i zaposlenika, čime ćete omogoćiti bolje higijenske standarde za sve.

 • Višejezični digitalni jelovnici

  Za domaće i strane posjetitelje

  Enjoi digitalni jelovnici podržavaju više od 13 jezika, što će omogućiti jasan pregled ponude bez obzira je li gost iz okolice ili s drugog kraja svijeta!

 • Značajno uštedite pomoću enjoi digitalnih jelovnika

  Smanjite troškove organizacije

  Prezentacija ponude i veliki broj osoblja koji je zadužen za hranu i piće predstavljaju veliko financijsko opterećenje za organizatore događaja. Korištenjem digitalnih jelovnika minimizirat ćete ovaj trošak, a ušteđen novac možete iskoristiti za kvalitetniju provedbu događaja!


 • Upoznajte svoje goste

  Enjoi analitička platforma pružit će vam detaljan uvid u statistiku vaših posjetitelja. Posljedica toga bit će bolja organizacija i bolje korisničko iskustvo.

 • Enjoi jelovnici omogućuju vam remarketing prema gostima u restoranu i izvan njega

  Informirajte posjetitelje

  Posjetiteljima vaših događaja moći ćete slati obavijesti izravno na njihove mobitele, bilo o trenutnim događajima i vijestima, bilo o novim događajima.

e-jelovnici za sve vrste događaja

Predstavljamo vam samo neke od načina primjene digitalnih jelovnika na događajima

 • Digitalni jelovnik za festivale

  Festivali

  Hrana i piće važan su dio organizacije na festivalima. Digitalnim jelovnicima moći ćete predstaviti svoju ponudu bilo kada i bilo gdje.

 • QR jelovnik na utakmicama i sportskim događajima

  Utakmice i sportski događaji

  Predstavite svoju ponudu gostima na brz i učinkovit način. Ponudu također mogu naručiti do svojeg sjedala i platiti je putem aplikacije.

 • Kulinarske priredbe mogu predstaviti svoju ponudu QR jelovnikom

  Kulinarski događaji

  Svaki kulinarski događaj zahtijeva izvrsnu prezentaciju kulinarske ponude oko koje se ovaj događaj odvija. Digitalnim jelovnicima na interaktivan način postići ćete najbolju prezentaciju ponude.

 • Konvencije i digitalni jelovnici

  Konvencije

  Digitalni jelovnici odlično su rješenje za sve vrste i veličine konvencija na kojima nudite hranu. Sudionici mogu pregledati vaš jelovnik na vlastitom mobitelu bilo kada i bilo gdje.

Besplatno započnite s korištenjem digitalnih jelovnika!

Isprobajte enjoi QR izbornike i dobijte 1 mjesec MAXI pretplate potpuno besplatno; počnite naručivati ​​već danas i unaprijedite svoje poslovanje.