QR jelovnici za restorane

Digitalni jelovnici su odlično rješenje za sve vrste restorana. Naša platforma nudi širok raspon alata kojima možete jednostavno predstaviti svoju ponudu i istovremeno omogućiti neposredno naručivanje hrane.

Prednosti upotrebe digitalnih jelovnika u restoranima

Digitalni jelovnici imaju više prednosti za restorane od tiskanih jelovnika. Predstavit ćemo vam samo neke:

 • QR jelovnik donosi bolje korisničko iskustvo u ugostiteljstvo

  Bolje korisničko iskustvo

  Gosti mogu pogledati vašu ponudu i naručiti što žele, bez čekanja jelovnika ili konobara. Vašu ponudu mogu pogledati bilo gdje: za stolom, kod kuće ili negdje drugdje – bilo kada. Oprostite se s ljudskim pogreškama konobara i neugodnostima koje te pogreške donose.

 • Digitalni jelovnici higijenskija su alternativa tiskanim jelovnicima

  Bolja higijena

  Budući da digitalni jelovnici smanjuju fizički kontakt, vaši će gosti i zaposlenici uživati ​​u boljoj higijeni. Ne zaboravimo da su jelovnici najprljavija stvar na stolovima. Tiskani jelovnici sadrže u prosjeku 185.000 bakterija po kvadratnom centimetru. To predstavlja 185 puta više bakterija po kvadratnom centimetru od dobro održavane WC školjke. A ovo drugo nitko ne bi želio dirati prije jela, zar ne?

 • Fleksibilni digitalni jelovnici koji omogućuju dnevnu i tjednu ponudu te istaknute specijalitete

  Fleksibilnost digitalnih jelovnika

  Enjoi digitalni jelovnici omogućuju vam unos dnevnih, tjednih i satnih ponuda. Možete navesti alergene, detalje, slike i sve ostale informacije. Slobodni ste izmijeniti redoslijed jelovnika i ponuda, istaknuti svoje specijalitete i još mnogo toga. Promjene se ažuriraju odmah.

 • Višejezični digitalni jelovnici

  Višejezičnost jelovnika

  Višejezičnost u tiskanim jelovnicima uvijek je problem. Odabirom digitalnog jelovnika uspješno ćete ga riješiti. Podržavamo više od 10 jezika na koje možete prevesti svoj sadržaj. Istovremeno, nudimo i automatizirani prijevod koji će automatski voditi brigu o svim prijevodima koji nedostaju.

 • Značajno uštedite pomoću enjoi digitalnih jelovnika

  Niži troškovi

  Odabirom digitalnih jelovnika štedite. Naime, tiskanje jelovnika i njihovo neprestano ažuriranje donosi vam visoke troškove, dok se troškovi tiskanja naljepnica i ostalih QR eksponata mjere u centima. Ne zaboravite – svaki put kada mijenjate tiskani jelovnik, morate ga ponovno tiskati, a uz digitalni jelovnik promjene su ažurirane odmah, bez muke.

 • Digitalni jelovnik rasterećuje osoblje i povećava učinkovitost zaposlenika

  Rasteretite osoblje

  Korištenjem QR jelovnika rasteretit ćete svoje osoblje, jer će gosti sami pronaći željenu ponudu, a mogu je i naručiti. Energija koju bi vaši konobari uložili u trčanje od stola do stola sada se može iskoristiti i usmjeriti u ugodnije iskustvo i osiguravanje kvalitete.


 • Upoznajte svoje goste i njihove želje

  Enjoi platforma nudi vam detaljan uvid u analitiku vaših gostiju, njihova mišljenja i navike. Korištenjem naših analitičkih alata moći ćete ponuditi bolju uslugu te osigurati lojalnost i zadovoljstvo svojih gostiju.

 • Enjoi jelovnici omogućuju vam remarketing prema gostima u restoranu i izvan njega

  Ostanite u kontaktu s gostima

  Goste koji pristanu primati obavijesti moći ćete u bilo kojem trenutku obavijestiti putem push notifikacija. Ovo će postati vaš glavni kanal komunikacije za informiranje kupaca o raznim promocijama, događajima i aktualnim ponudama.

Predloženi načini primjene digitalnih jelovnika u restoranima

Za upotrebu digitalnih jelovnika potreban je prikaz QR koda. QR kod se može prikazati na mnogo načina, u nastavku vam prikazujemo samo neke od odabranih načina koje smatramo najkorisnijima. Ako želite da pronađemo najbolja rješenja za vaš specifični način upotrebe, kontaktirajte nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći..

 • QR kod naljepnica za digitalne jelovnike

  Naljepnice

  Naljepnicu s QR kodom možete nalijepiti na rub stola, šank, postojeći jelovnik ili bilo gdje drugo.
  addPristupačna & jednostavna implementacija

 • Kod za digitalni jelovnik u stalku za začine i ubruse

  Letak u stalcima

  QR kod možete otisnuti na karton ili list koji ćete postaviti u stalak za začine.
  addPristupačno & bez zauzimanja prostora

 • Samostojeći QR kod jelovnika

  Samostojeći kodovi

  Kod jelovnika možete prikazati na samostojećim predmetima poput papirnatih trokuta i slično.
  addKorisniku ugodno & elegantno

 • Prezentacija ponude restorana na digitalnom jelovniku na ulazu

  Na ulazu u restoran

  Ponudu možete prezentirati prije ulaska u restoran tako što ćete na ulazu prikazati QR kod, bilo kao naljepnicu na vratima, kao poster ili na neki drugi način. Tako će gosti moći pogledati i odabrati ono što žele prije nego što uđu.
  addBrza dostupnostremoveBez podrške naručivanja

 • Podmetač za piće QR kod digitalni jelovnik

  Na podmetaču za piće

 • QR kod jelovnika na listu papira

  Kod na listu papira ili ubrusu

Besplatno započnite s korištenjem digitalnih jelovnika!

Isprobajte enjoi QR izbornike i dobijte 1 mjesec MAXI pretplate potpuno besplatno; počnite naručivati ​​već danas i unaprijedite svoje poslovanje.